Akademisk Semester

Har du noengang lurt på hva fremtiden vil bringe og hvordan du skal klare å få så mye som mulig ut av den? Drømmer du om å være selvstendig, internasjonal, kulturell og beherske verdens viktigste språk uten problemer? Ville det ikke være flott å kunne oppnå alt dette på bare 3 måneder, og samtidig ha den beste tiden i ditt liv?

I så fall bør du søke på et Speak Akademisk semester og gripe tak i din egen fremtid. Dette spesialdesignede kurset kombinerer engelsk med akademiske studier, og gir deg muligheten til å bo og studere i utlandet et helt skoleår. Du kan velge blant 17 skoler i hele verden, og oppleve et nytt land og en ny kultur fra innsiden.

Du vil få nye venner blant studenter fra hele verden. Du vil høre språket, snakke språket, lese språket og skrive språket dag ut og dag inn. Dette er en uforglemmelig opplevelse som er unik og som vil forandre livet ditt. Finnes det noen bedre måte å tilbringe et semester på?

Kursets struktur

Dette omfattende kurset på tre måneder kombinerer intensiv språkundervisning med valgfag, muligheter for utplassering i det lokale arbeidslivet, et omfattende sosialt program og muligheten til å ta en rekke internasjonalt anerkjente eksamener.

Et akademisk semester tilbyr også mange kombinasjoner av eksamenskurs. Ta gjerne kontakt med oss for å finne den beste løsningen for deg.