Spania

Sol, sjø og sand –lær spansk i Spania ! Etter engelsk er spansk det språket som snakkes av flest personer i verden og mer enn 266 millioner mennesker har språket som sitt morsmål. Som turist i et spanskttalende land vil du garantert få nytte av dine spanskkunnskaper og i mye større grad kunne oppleve det beste landet har å tilby.

Spaniaer et av Europas kultursentre og i landets vakre byer finnes alt fra gamle monumenter til moderne arkitektur. I tillegg kan du nyte Spanias fantastiske strender og behagelige klima. Gjennom hele året arrangeres ulike fiestaer og karnevaler hvor du kan oppleve alt fra tyrefekting til tradisjonell dans og smake på spansk vin og tapas- smårettene som er typisk for Spania. Sør i landet kan du oppleve den spennende dansetradisjonen Flamenco.

Vår partnerskole ble grunnlagt i 1989, og tilbyr kurs i åtte forskjelligebyer i Spania. Velg mellom Madrid, Barcelona, Marbella, Salamanca,Valencia, Granada og Almuñecar. Seks av skolene holder åpent hele året,også i julen, mens skolen i Almuñecar kun har åpent på sommmeren. Deter kursstart hver mandag også for nybegynnere. Hver klasse har igjennomsnitt 5 elever (maks 9 elever i høysesesongen).