Destinasjoner

Våre mange destinasjoner åpner en verden av muligheter for deg som språkstudent. Velg blant noen av de flotteste byene i verden, enten du er på jakt etter sol og hav eller kultur og historie!

Felles for alle destinasjonene er at skolene våre holder det samme høye nivået, og at de følger våre undervisningsmetoder til punkt og prikke. I tillegg vil du bli møtt av vårt serviceinnstillte personale som sørger for at studiene dine blir alt det du forventer deg.

Det mest brukte språket i internasjonal kommunikasjon er engelsk. På 20 steder over hele verden arrangerer vi språkkurs i engelsk. Du kan velge mellom England, Skotland, Irland eller det solrike Malta i Europa. Eller hvorfor ikke velge et kurs i USA, Canada, Australa eller New Zealand?

Speak tilbyr deg også språkkurs i andre språk en engelsk. Vi har kurs på alle språknivåer over hele verden. Vi garanterer deg store fremskritt uansett hvilken skole du velger. På vårt program kan du velge mellom fire forskellige land og språk. Reis til Nice eller Paris for å lære fransk, Roma eller Firenze for å lære italiensk, Berlin eller München for å lære tysk eller Madrid, Alicante, Salamanca, El Puerto eller Barcelona for å lære spansk!