Sport og Idrett i USA

athlete_003

Sport i alle varianter er også en viktig del av livet på High School. Amerikanske skoler er kjent for sin spesielle atmosfære og sin enorme stolthet. «Home games» er en stor hendelse, hvor hele byen møter opp for å heie på sitt hjemmelag. I forkant av viktige kamper, som for eksempel «Home Coming» på høsten, er det vanlig å treffes i skolens idrettshall eller amerikanske fotballbane for såkalte «Pep Rallies», der Cheerleadere, dansere og skolekorps hauser opp stemningen, og dyktige atleter blir hyllet og manet opp til kamp! High School Spirit i sin beste form!

Alle skoler har en egen maskot og sine egne skolefarger som du vil få et nært og kjært kjennskap til gjennom utvekslingsåret.

Det er tre sesonger i løpet av året og de fleste idretter tilbys gjerne i kun en av disse sesongene. Det er derfor vanlig å delta i mer enn en sport i løpet av året. Ønsker du å drive med din favorittsport igjennom hele utvekslingsåret kan dette være mulig på såkalte City/Travel Teams i regi av kommunen eller byen du bor i.

Opplev atmosfæren og bli med på laget, uansett om det er på banen eller på tribunen! High School i USA byr på unike muligheter du ikke finner hjemme, så grip sjansen til å oppleve så utrolig mange nye faglige muligheter og utfordringer.