USA

 

Å velge et skoleår på en High School i USA er en investering i din egen fremtid. Året vil gi deg verdifulle erfaringer og kunnskap som vil gi deg mange fortrinn videre i livet. Du vil lære deg engelsk flytende, bli kjent med amerikansk kultur, få venner fra hele verden, og du vil lære deg å håndtere nye situasjoner og utfordringer. Ved å velge et år på High School gir du deg selv et forsprang! Vi tilbyr deg også en unik mulighet til selv å velge studiested i USA.

I USA sier mange at tiden på High School er den beste tiden i livet. Det er fordi du på en amerikansk High School får gjøre så mye mer enn bare å studere; du blir med i en klubb hvor du får venner og kan bli med på mange ulike sports- og fritidsaktiviteter. Year book club, kunst, teater, design eller tutoring. I USA deltar du på skoleaktiviteter når den ordinære undervisningen er slutt for dagen. Vi kan love deg én ting: Her finnes det noe for alle, uansett hva du er interessert i. Idrett er selvfølgelig en stor del av livet på amerikansk high school, men du trenger ikke være med som deltaker. Det er like viktig å støtte vennene dine og skolelagene fra sidelinjen ved å være en del av skoleånden.

Ta gjerne kontakt med oss hvis du har noen spørsmål, så skal vi hjelpe deg frem til det mest lærerike og utviklende året i ditt liv. Vi sender et mindre antall studenter enn de andre organisasjonene, og hos oss kan du fritt velge din favorittstat eller område i USA. Vi samarbeider med de ledende organisasjonene i USA, alle med full CSIET listing, og vi fokuserer spesielt på norske studenters ønsker og behov. Vi holder mange av våre studentintervjuer hjemme hos hver enkelt, hvor både student og familie deltar.

Speak er godkjent av Lånekassen og vi er CSIET International Member.