Avondale College

canada_7

Avondale College er en videregående skole som ligger ti minutter fra Auckland sentrum som er hovedstaden i New Zealand. Auckland ligger på nord-øya og har rundt 1,4 millioner innbyggere. Skolen har rundt 2500 elever og har et fantastisk moderne ”campus” der både det akademiske, sportslige og kulturelle har fått nye og flotte fasiliteter.

Mange muligheter for sportdeltagelsePå Avondale er det over 200 lærere som står for undervisningen i et uendelig bredt fagtilbud. Her er det virkelig noe for alle! Vi kan gjerne trekke frem skolens ”Performance Arts Academy” som kanskje er landets beste? Det er minimum åtte musikk og teaterproduksjoner i året og skolen har vunnet flere priser for disse. Kanskje kan du være med til neste år? En garantert opplevelse for livet!

Avondale College kan i tillegg til fagene tilby aktiviteter etter skoletid. Det er mer enn 35 (!) forskjellige sporter å velge mellom, bla. a. fotball, basketball, volleyball, golf, tennis og svømming. Er du ikke så sportinteressert kan en av musikk og dramaklubbene være noe for deg? Eller du kan bli med på en av de andre klubbene som for eksempel sjakk, ”fashion” og filmklubb.

Du får også mulighet til å oppdage New Zealand på en av de organiserte turene som går til både den nordlige og sørlige øya samt internasjonale utflukter til Australia og Fiji.