England

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi feirer 15 år med vår egen organisasjon i England!

Som utvekslingselev til England med Speak vil du bli tatt godt imot av våre representanter og din utvalgte vertsfamilie som vil hjelpe deg med å tilpasse deg livet i et nytt land. Våre elever blir stort sett plassert sør i England, og mange kommer til kystområder med vakre strender og hyggelige havneområder. Det er vanlig med dobbeltplasseringer da mange av våre vertsfamilier ønsker å ha to elever boende hos seg.

Å være utvekslingselev i England gir deg en unik mulighet for å komme helt tett inn på den britiske kulturen. Bak den litt reserverte britiske fasade vil du oppleve et vennlig, humoristisk og imøtekommende folk. I England blir alle elevene tatt godt hånd om av vår egen organisasjon, Speak Cultural Exchange UK og du vil bli kjent med utvekslingselever fra hele verden.

Vi tilbyr skolevalg i England. Her finner du skoler som passer til dine faglige krav og ønsker. Kanskje får du æren av å gå på en prestisjefull Grammar School? Som fødested til det engelske språk er England et av Europas mest besøkte land, og det er ikke vanskelig å forstå hvorfor. England har alltid vært et poulært reisemål for våre studenter. Her kan du få oppleve alt fra storbypuls i London til idylliske landsbyer. Du kommer til å leve som de engelske ungdommene gjør, du vil bo hos en britisk vertsfamilie, samt ta del i den svært høye kvaliteten som kjennetegner den britiske skolen. Vi har vår egen utvekslingsorganisasjon i Storbritannia, og har valgt ut de beste skolene i England for våre utvekslingselever. Det er også gode muligheter for å få ønske om fag og sted oppfylt.

Mange studenter velger Storbritannia på grunn av den høye kvaliteten på undervisningen. Britiske studenter går på «secondary school» fra de er 11-18 år. Studenter mellom 14-18 år har syv eller åtte fag, mens elever mellom 16-18 bare fordyper seg i tre fag pluss eventuelle valgfag.