Fritid i Australia

Fritiden din i Australia, vil nok ganske sikkert bestå av tre ting: venner, skoleaktiviteter og familie! det australske folket elsker sport, og dette preger tilbudet av sportsaktiviteter som tilbys ved skolen: variert og populært!

Surfing, cricket, kayaking, windsurfing, tennis og svømming er vanlige aktiviteter. Det behagelige klima innbyr til alle slags utendørsaktiviteter f.eks bushwalking, seiling og sykling. Det australske folket er veldig jordnære og uformelle, og ikke minst gjestfrie! En typisk favorittaktivitet er barbecues med familie og venner!

Australia er verdens minste kontinent, men samtidig verdens største øy. Den er også ett av verdens tørreste land. Australias indre kalles ofte «the outback», eller kanskje mer betegnende «the big nothing».

Denne delen av kontinentet består kun av sand, ørken og klipper. Gjennom årtusener har det utviklet seg helt spesielle dyrearter og plantesorter som ikke finnes noe annet sted i verden. Den utrolig spennende naturen, dyrelivet med fascinerende fjell og klippe formasjoner, regnskog, og ørkener tiltrekker seg hvert år turister fra hele verden.