Vi har gjort utveksling til noe helt personlig!

Hvem vet mere om utveksling enn en som akkurat har kommet hjem? Hvem kan svare deg på alt det du lurer på bedre enn en som har vært der selv, en på din egen alder? Som Speak student får du nå din personlige hjelper der du bor!

Din kontaktperson vil være en av våre tidligere elever som er aktive i vår Returnee-forening der du bor, og en som virkelig vet hvordan det er å være på vei til sitt livs største eventyr!

Han eller hun vil svare på alle dine spørsmål om ditt studieår i utlandet, hjelpe deg med din elektroniske søknad, komme hjem til deg og hjelpe deg med dine forberedelser og alle andre ting du måtte ha bruk for hjelp til. Han eller hun vil helt enkelt være din egen personlige medhjelper og støttespiller så ditt skoleår i utlandet vil få den optimale forberedelse og start.

Meld deg på et intervju hos oss, så blir du kontaktet av din egen Returnee med det samme!

SPK app logoLast ned vår gratis App for iPad og iPhone! Nå har vi gjort påmelding og søknadsprosessen til en morsom og enkel prosess! I vår gratis App kan du lese brosjyre, melde deg på et intervju, og enkelt utfylle alle nødvendige dokumenter til din søknad. Last ned Appen til iPad og iPhone her eller les mer om Appen her.

HOVEDLOGO_ANSA

 

Speak er godkjent av både ANSA og Lånekassen