Gå ditt VG2-år i utlandet. Vi har skolene som passer til din studieretning!

Lær et språk flytende, bli kjent med en ny kultur og få akademiske fortrinn som forbereder deg til høyere utdanning. Vi er en liten organisasjon som fokuserer på elevenes ønsker og behov. Flere av våre programmer er bygget opp rundt det å sette sammen elevens timeplan i forkant av avreise. Vi har derfor et tilbud for de fleste studieretninger.

Vurderer du utveksling skoleåret 2019/2020? Om du er rask har vi fortsatt noen ledige plasser! 

Det å velge et skoleår i utlandet er noe helt spesielt. Du kommer på innsiden av en ny kultur, du vil vokse som person og du vil knytte bånd med mennesker fra hele verden. Du vil med andre ord få opplevelser du aldri kommer til å glemme samtidig som du lærer et nytt språk flytende. Å dra på utveksling har alle fordelene med å reise, men tilfører noe som gjør at du vokser som person mens du får en internasjonal utdanning.

Til deg som søker for skoleåret 2020/2021!

Søker du før 15. mai for skoleåret 2020/2021 gir vi deg mange gode fordeler. Du får blandt annet tilbud om årets programpriser! Kontakt oss for mer informasjon om hvilke andre goder vi kan gi deg.

Vi tilbyr et skoleår i USA, Canada, New Zealand, Australia og England. Vi tilbyr også privat og internatskoler i USA.

Hva ønsker du å oppleve? og hvilken type forutsigbarhet søker du med hensyn til fag og godkjenning av skoleåret ? dette er spørsmål vi hjelper deg med. I fellesskap finner vi ut av hvilket land som best vil dekke dine ønsker og behov. Send oss en henvendelse, eller ring oss på tlf 21381258. Du blir deretter invitert til et gratis, personlig og uforpliktende intervju. Her får både elev og foresatte spørre om alt de måtte lure på omkring utveksling. Ta steget og reis ut i verden med Speak!

HOVEDLOGO_ANSA

 

Vi er godkjent av ANSA, Diku og Lånekassen