Santa Fe Community College

Gainesville er en studentby, omtrent som Ann Arbor, Michigan eller Austin, Texas. Studenter ved Santa Fe og Universitetet i Florida har et godt tilbud av konserter, festivaler, natteliv og utendørsaktiviteter, og skolen har også et amerikansk fotballag som er blant de ti beste i serien. Crescent Beach, halvannen time unna, har kallenavnet «Gainesville Beach».

Kunst, idrett og aktiviteter er spennende deler av campuslivet ved Santa Fe Community College. Colleget tilbyr teateroppsetninger og annen scenekunst, eget kunstgalleri, dyrehage til bruk i undervisningen samt en kunstfestival som hver vår trekker 110 000 besøkende til Gainesville. En aktiv studentforening organiserer arrangementer og aktiviteter, og er et respektert talerør for studentene i saker som angår campusen.

Colleget ligger i en varm klimasone i et unikt landskap i Nord-Florida. Santa Fe har vunnet priser for landskapsarkitektur som bevarer trærne, dammene og den øvrige naturen på campusen. Santa Fe byr også på Andrews Center i Starke og Blount Center i sentrum av Gainesville. De to sentrene ligger i restaurerte historiske bygninger. Gainesville gir deg mange aktiviteter å velge blant. Det betyr også at byen ønsker studenter med ulike interesser og bakgrunner velkommen.

 • Teknologi og anvendt vitenskap, regnskap, kunstpedagogikk, kunsthistorie, flygeledelse, administrativ økonomi, datainformasjonssystemer, dans, økonomi, pedagogikk, elektroingeniørfag, natur- og miljøvern, internasjonale studier, informasjonssystemer, havstudier, musikkpedagogikk, offentlig administrasjon, teater og drama.
 • Hybler eller leiligheter for studenter befinner seg rett over gaten for Santa Fe CC. Studentene bor på enkeltrom med bad som deles av fire personer. Hver leilighet er utstyrt med alarmsystem, er fullt møblert og har høyhastighets internettilgang, privat balkong, eget bad og stor vaskemaskin med tørketrommel. Leilighetene har fullt utstyrte kjøkkener. Studentene deler kjøkken med tre andre og tilbereder sine egne måltider.

  Studentene må sørge for sin egen mat, og måltider er ikke inkludert i prisen. Inkluderer strøm, vann og kabel-tv med HBO (Home Box Office, et amerikansk kabel-tv-nettverk). Leilighetskomplekset har også svømmebasseng med solstoler, data-/studiesenter, førsteklasses treningssenter, klubbhus, hobby- og aktivitetsrom, basketball-, tennis- og sandvolleyballbaner samt piknikområder.

 • Skoleinterne idretter er svømming og dykking, basketball og volleyball. Skolen konkurrerer mot andre skoler i basketball for menn og kvinner, softball for kvinner og baseball for menn. Idrettsutøvere fra Santa Fe har kvalifisert seg for lag både på delstats- og nasjonalt nivå. Lag fra Santa Fe har vunnet serie- og delstatsmesterskap og har nådd høyt opp på nasjonale rankinglister.
 • .
 • Beliggenhet: Gainsville, Florida
  Innbyggertall: 95.000
  Skoletype: Offentlig, toårig community college
  Grader som tilbys: AA, AS, vitnemål
  Studenttall: 14.000
  Utenlandsstudenter: 500
  TOEFL-krav: 450/133 eller ESL
  Skolepenger: $ 10.900 per år, inkl. studentleilighet.