Colleges i USA

Vi tilbyr deg en fantastisk mulighet til å studere på et college eller universitet i USA eller Canada. Har du fylt 18 år og fullført videregående skole? Da kan du skaffe deg akademisk kompetanse og ferdigheter mens du lever det velkjente amerikanske college-livet. Her kan du velge blant de fleste fagområder, blant annet kunst, litteratur, historie og kommersielle fag.

Våre colleger og universiteter er såkalte Community Colleges. Dette tilsvarer en toårig norsk høyskole, og er en utdanning mange amerikanere velger. Noen av fordelene med denne utdanningen er at den er lettere oppnåelig og vesentlig billigere enn et vanlig universitet. Det amerikanske utdanningssystemet har utrolig mange valg til deg som vurderer et college-år, og tilbyr også mer fleksible fagplaner og en mer avslappet stemning enn vanlige universiteter.

Vi er meget nøye i valget av våre colleger, og vurderer alle skoler hvert år for å forsikre oss om at de overholder våre krav og standarder. Når du har funnet et college som passer for deg, hjelper vi deg med alt det praktiske arbeidet forut for studiene, så du behøver ikke bekymre deg for forberedelsene. Vi hjelper deg bl.a. med spørsmål angående innkvartering, visum og transport.