Interkulturell kompetanse gir deg optimale resultater

Speak Global Institute arbeider for å forbedre kommunikasjon gjennom kulturell forståelse og kompetanse. Interkulturell kompetanse er en kritisk faktor innen internasjonalt salg, marketing, kommunikasjon, rekruttering, management og de fleste andre foretningsområder idag. Kort sagt, så er vår kulturelle bakgrunn med oss i alt vi gjør og sier, og kan åpne eller lukke dører, bevisst eller ubevisst. 

Derfor er det så mange usynlige feller og fallgruber i det internasjonale og multikulturelle samfunnet. Dessverre så gjøre vi store feil uten at vi selv er klar over det, for det er ingen intuitiv måte å unngå de på. Enten så har vi kunnskapen eller så har vi den ikke.

Ved å investere i din interkulturelle kompetanse kan du unngå å gjøre skjebnesvangre feil. Dette vil ha direkte positive effekter på deres foretninger og relasjoner i både nye og etablerte markeder. Interkulturell trening og kompetanse er ofte nøkkelen til å lykkes i internasjonale relasjoner.

Speak Global Institute er dedikert til å hjelpe bedrifter og offentlige etater til en forbedret interkulturell forståelse, enten dere driver i Iran, Sverige, Japan eller Kina. Vi hjelper dere over de mange usynlige hindrene, og vi gir deres organisasjon den nødvendige interkulturelle kompetanse som skal til for at dere lykkes.