Justin-Siena i California

 • Justin-Siena High School er en katolsk dagskole som ligger i Napa, California. Skolen ligger på et stort område i Sonoma Valley, og dette utrolig vakte område er også bedre kjent som Californias vindistrikt.

  Skolen ligger i byen Napa, som har ca. 60.000 innbyggere, og som ligger ca.80 km. nord for Los Angeles.

  Den fantastiske byen San Francisco ligger også nær, med sine mange kulturelle og sportslige tilbud. Det anbefales å sykle over Golden Gate Bridge, og et besøk til en gang verdens farligste fensgel på Alcatraz Island er verdt et besøk når du er i San Francisco.

  Her er klimaet behagelig varmt, med milde vintere.

 • Justin-Siena er en utfordrende skole med et godt alment akademisk program, med fokus på katolske verdier.

  Skolen tilbyr avanserte fag innen språk, naturfag, historie og computer programming.

  Internasjonale elever kan oppnå diplom hvis alle akademiske kriterier oppfylles. Internasjonale elever skal ha et godt språklig nivå, da skolen ikke tilbyr ESL.

 • Skolen ligger i et nydelig parkområde litt nord for Napa og har store anlegg for sport og idrett. I tillegg har de et fantastisk «performing arts» fakultet.

 • Idrettsprogrammet på Justin Sienna gir elevene mulighet til å konkurere innen en rekke idretter på fosrkjellige nivåer. De har meget gode lag i basball, basketball, friidrett, fotball, golf, svømming, tennis og bryting.

  I tillegg til idrett, er det mulig å delta i veldig mange forskjellige klubber, som for eksempel Amnesty International, Friluftsklubb, Språkklubber, eller hvis du er glad i mat kan du til og med være med i «BBQ» klubben:)

 • Beliggenhet: Napa, California
  Skoletype: Katolsk dagskole
  Klassetrinn: 9-12
  Nærmeste større by: Napa
  Skolepenger (År/Semester): $ 19.100 / $ 11.500
  Religion: Katolsk
  Antall elever: 640
  Antall intenasjonale elever: 10
  Antall elever per lærer: 16
  Uniform: Nei
  ESL: Nei
  Nærmeste flyplass: San Francisco (SFO)