Burr and Burton i Vermont

Burr and Burton – Vermont

 • Burr and Burton er en skole med 650 lokale elever og over 50 utvekslingsstudenter fra forskjellige land. Skolen ligger ved foten av Mt. Equinox fjellet og har utsikt over nydelige Manchester Village i Vermont.

  De utdanner studenter fra mange forskjellige bakgrunner og kulturer, og har en stolt tradisjon av å gjøre dette i et støttende og inkluderende miljø som fostrer samhold, sammen med sterke akademiske resultater.

  Respekt er en av skolens viktigste verdier, mens de samtidig har høy fokus på at elevene skal lære seg å tenke selv.

  Vermont er også ypperlig hvis du er glad i å stå på ski og snowboard. Og hovedstaten Montpelier er bare litt mer enn 2 timer unna skolen.

 • Burr and Burton har et meget bredt fagtilbud, og kan tilby fag slik at du kan få året godkjent selv om du går andre linjer en studiespesialiserende.

  Hvis du går enten Media og Kommunikasjon eller Musikk, Dans og Drama vil denne skolen være ideel for deg.

  I tillegg tilbyr de ESL klasser og spansk, tysk og fransk som fremmedspråk.

 • Skolen som ligger i det historikse New England området i Vermont er satt sammen av 8 forskjellige bygg og ligger på et stort grøntområde.

  Det er blant annet et «Center for the arts», et «Physical Education Centre» og et «Center for Science and Communications». I tillegg er det 3 store utendørs aktivitetsanlegg.

 • Burr and Burton tilbyr en rekke idretter året rundt og kan være speielt interresant for norske skiglade studenter.

  De vet hvor viktig det er med aktivitet og idrett i forbindelse med skolen, og har derfor et bredt spekter av idretter/aktiviteter i tilknyttning til skolen.

  Idrettene de tilbyr inkluderer alpint, langrenn, baseball, baketball, løping, dans, landhockey, amerikansk fotball, europeisk fotball, golf, ishockey, snowboard, softball, tennis, lacrosse ag bryting.

  Utenom idrett/sport blir det tilbudt klubber innen dans, musikk, drama og mye mer.

   

 • Beliggenhet: Vermont
  Skoletype: Internatskole
  Klassetrinn: 9-12
  Nærmeste større by: Vermont
  Skolepenger (år/semester): $ 33.000 / $ 17.900
  Religion: Uavhengig
  Antall elever: 650
  Antall internasjonale elever: 50
  Antall elever per lærer: 8
  Unifom: Nei
  ESL: Ja
  Nærmeste flyplass: