MacDuffie School i Massachusetts

 • The Macduffie School er en uavhengig internatskole beliggende i Springfield, Massachusetts. Skolen ligger i Maple Hill, et historisk boligområde i Springfield.

  Byens sentrum, med sitt teater, symfoniorkester, museer og bibliotek, ligger i gåavstand fra skolen.

  Skolen ligger ca. 40 km. fra Hartford ca. 220 km. fra Boston og ca. 240 km. fra New York City. Her vil du som elev finne et rikt miljø og omgivelser som drar nytte av både landlige omgivelser og det moderne bylivet.

 • Skolen har et stort prep.-program som tilbyr sine elever en solid fagplan. Skolen fokuserer på utvikle elevenes evner i kritisk tenking, kreativ problemløsning og en utstrakt bruk av datamaskiner.

  Skolen fokuserer også på å skape effektive studievaner.. Gjennomsnittlig klassestørrelse er 12. Skolen tilbyr også ESL i tillegg til fransk og spansk.

 • MacDuffie er en flott skole i nydelige omgivelser, med mange muligheter på campus. De har blant annet nylig renovert et senter for sine elever, hvor det er stort filmlerett og områder for å sosialiere seg eller sitte i fred og ro.

  Det er også mange arenaer for idrett og store områder rundt skolen til å nyte den fine naturen og været i New England.

 •  Skolen tilbyr sporter og idrett som baseball, basketball, fotball og tennis.

  Blant skolens fritidstilbud finner du Amnesty International, dans, Judo, bibilotek, debatt, sykling (mountain bike) bordtennis, skøyter, frisbee, golf, Kiwanis, mm.

 • Beliggenhet: Springfield, Massachusetts
  Skoletype: Internatskole
  Klassetrinn: 9-12
  Nærmeste større by: Springfield, MA
  Skolepenger (år/semester): $ 33.000 / $ 17.900
  Religion: Uavhengig
  Antall elever: 225
  Antall internasjonale elever: 25
  Antall elever per lærer: 8
  Unifom: Nei
  ESL: Ja
  Nærmeste flyplass: Bradley (BDL) Hartford, CT