Livet på skolen

Test ThumbnailHvis du er vant til en hverdag som består av å våkne, gå på skolen, finne på noe etter skolen, spise middag hjemme, gjøre lekser, se på tv og legge deg, ja da er du på vei til å få en skikkelig forandring i livet ditt! Livet ved en privatskole er mer som ved et college eller universitet. Skolen vil være ditt hjem, din skole, din sportsklubb, ditt kjøkken og din spisestue, alt samlet i ett.

Ditt «dormitory», eller studentbolig, for de som velger det, er stedet du bor og sover og hvor du er sammen med venner. Disse studentboligene, avhengig av skole, har sine egne aktiviteter, tv-stuer, oppholdsrom og snack barer. Fra din studentbolig til klasserommene er det kun en kort gange. Derifra er det kun kort avstand til skolens felles matsaler.

Uansett om du deltar i sport, musikk, kunst eller andre aktiviteter, vil det meste av dette foregå på skolens område, » campus». Skolene har også egne computer laboratorier og store biblioteker på campus. Skulle du føle deg uvel eller bli syk, har skolene også egne legekontorer med leger og sykesøstre hvor du vil få all behandling og de medisiner du skulle behøve.

Hvis du er bekymret over at hele livet ditt vil foregå inne på et begrenset område, så ikke vær redd! Selv om kostskoler som oftest er «selvforsynte samfunn» kjenner de alle sammen behovet for å komme ut. Det kan være en tur på kino, en skitur, shopping eller et idrettsarrangement eller fotballkamp. Du kan være trygg på at du vil komme til å oppleve mange ting også utenfor campus!

Fordelene med denne typen skole går langt utover klasserommet. Kostskoler kan tilby deg en type samfunn og et miljø som er utrolig givende for sine studenter. Vi kan love deg at både din personlige og din akademiske utvikling vil virkelig blomstre!